U bent hier

Over ons

Het LMS is ontwikkeld door het Nederlands Licht Instituut (NLI). Opgericht in 2009 om gemeenten te helpen met het in kaart brengen van hun areaal kwamen we al snel op het punt dat het essentieel was om niet langer met spreadsheets te hoeven werken. Al snel kwamen we op het idee om via een kaartweergave het areaal zichtbaar te willen maken en materialen te muteren in diezelfde omgeving. Burgers moesten hun storingen makkelijk door kunnen geven waarna de aannemer makkelijk in staat moest worden gesteld om de meldingen af te gaan.

Zo kwamen er steeds meer wensen en behoeften naar boven en is het LMS op dit moment misschien wel het best gewaardeerde operationele beheersyteem in Nederland. De reden hiervoor is dat we zowel naar de kant van de beheerder kijken als wel de processen van de aannemers proberen te optimaliseren. Wij willen graag dat beide partijen met plezier in het systeem werken. Het is dan ook niet zonder reden dat maar liefst 3 grote aannemers hun operatie aansturen met behulp van het LMS.

Wij onderscheiden ons dan ook dankzij de praktische en intuïtieve interface. Naast de openbare verlichting is het ook mogelijk om voedingskasten en VRI’s onder te brengen in het LMS. Ook de nachtschouwmodule is een voorbeeld van een optie die laat zien dat wij het systeem inrichten vanuit de praktijk en dat het dagelijks werk leidend is in de manier waarop het LMS functioneert.

Uw openbare verlichting is onze zorg. Wij staan altijd voor u klaar, voor elk project een plan, op iedere vraag een antwoord en voor alle problemen een oplossing, niks is te gek voor het NLI! Wanneer er openbare verlichting bij betrokken is zal het NLI u helpen. Op een enthousiaste, betrokken en proactieve manier staan wij voor u klaar. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren en om u bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van openbare verlichting. Heeft u een vraag, een nieuw project of een probleem, neem dan contact met ons op.
 

SMART-principe

Wij werken volgens het SMART-principe: Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. Een principe dat iedereen kent en wat geen ruimte geeft voor ruis. Zo kunt u altijd rekenen op duidelijke afspraken die nagekomen zullen worden. Op dit model rust onze reputatie en de tientallen klanten die wij jaarlijks helpen, weten dat ze te maken hebben met een betrouwbare partner.

Wij zijn met onze manier van werken een unieke partner voor onze klanten. Naast een enorme passie voor licht zijn onze kernwaarden: betrokken, betrouwbaar, bekwaam. Wij zijn trots op onze kennis, kunde en ervaring. ‘Vertrouwen’ is de basis voor onze samenwerking met de opdrachtgever. Onze ervaring leert dat je zo het beste resultaat behaalt.’’

Aldus Bert Stegeman, directeur van het Nederlands Licht Instituut.

Neem contact op

Veilig werken

Een van de belangrijkste eigenschappen dat een beheersysteem moet hebben is dat deze veilig is om in te werken. Daarom maken wij gebruik van NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerde servers. Als vanzelfsprekend werken wij met tweefactor authenticatie (2FA) en wordt er elke nacht een back up gedraaid van de areaalgegevens. Onze ICT partner Wemagine draagt er zorg voor dat we continue voldoen aan de hoogst haalbare veiligheidseisen en is het om die reden dat we ons platform hebben gebouwd op Drupal code.