U bent hier

Over ons

LMS is ontwikkeld door het Nederlands Licht Instituut (NLI). 

Uw openbare verlichting is onze zorg. Wij staan altijd voor u klaar, voor elk project een plan, op iedere vraag een antwoord en voor alle problemen een oplossing, niks is te gek voor het NLI! Wanneer er openbare verlichting bij betrokken is zal het NLI u helpen. Op een enthousiaste, betrokken en proactieve manier staan wij voor u klaar. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren en om u bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van openbare verlichting. Heeft u een vraag, een nieuw project of een probleem, neem dan contact met ons op.
 

SMART-principe
Wij werken volgens het SMART-principe, dit houdt in: Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. Duidelijk aangeven wat er van elkaar verwacht wordt (wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe) en ervoor zorgen dat dit voor beide partijen aanvaardbaar is. Bij ons is het SMART-principe altijd van toepassing. (afspraak is afspraak?)

“Wij zijn anders dan anderen. Naast een enorme passie voor licht zijn onze kernwaarden: lef, vernieuwingsdrang en buiten de gebaande paden durven te gaan met respect naar onze opdrachtgevers. Bovendien vertrouwen we op elkaar, op onze kennis, kunde en ervaring. ‘Vertrouwen’ is de basis voor onze samenwerking met de opdrachtgever. Onze ervaring leert dat je zo op weg bent naar het maximale resultaat.’’ Aldus Bert Stegeman van het Nederlands Licht Instituut.

Neem contact op